7 gelegenheden om een auto te huren

Of u nu een eigen auto heeft of actief het openbaar vervoer gebruikt, er zijn bepaalde gelegenheden waarbij het heel handig kan zijn om een auto of busje te huren. In deze blog zetten wij deze gelegenheden op een rij.

Nieuwe call-to-action

#1 Verhuizen

Verhuizen is een hele klus en vergt de nodige organisatie. Wat is nu fijner dan een busje huren om zo snel mogelijk alle spullen in uw nieuwe huis te krijgen? Verhuizen is immers al stressvol genoeg.

#2 Een weekend weg

Een weekend weg met vrienden, sportteam of familie? Dan kan een ruime personenauto of een busje zeer interessant zijn. Zo kunt u met de hele groep in één voertuig en is er ook nog voldoende ruimte om alle bagage mee te nemen.

#3 Op vakantie gaan

Er zijn verschillende redenen om een auto te huren voor uw vakantie. Als u geen auto heeft, kan het lastig zijn om met het openbaar vervoer op uw bestemming te komen. Als uw wel een auto heeft, dan kan het zijn dat deze is verouderd of te klein is. In dergelijke situaties is het de moeite waard om een huurauto te overwegen. Uw vakantie begint immers al met de reis ernaar toe.

#4 Een kinderpartijtje

Uw kind is jarig en geeft een partijtje. Met een groep kinderen naar een speeltuin, zwembad of bowlingbaan is toch handiger met een grotere auto of een busje. Zo hoeft u namelijk niet twee keer te rijden of een extra vervoermiddel te regelen. 

#5 Interieur shoppen

Een nieuw huis gaat gepaard met het aanschaffen van nieuw meubilair. Dit betekent dat u grote pakketten moet gaan vervoeren. Met een ruime bus vormt dit geen enkel probleem. 

#6 Een tijdelijke zakelijke auto

Naast privéaangelegenheden zijn er diverse zakelijke situaties waarin het verstandig is om een auto te huren. Indien een werknemer wacht op de levering van een nieuwe auto, kan een werkgever ervoor kiezen om een auto te huren als voorloopauto. Daarnaast is het een logische keuze om voor nieuwe werknemers in eerste instantie een auto te huren in plaats van te kopen.

#7 Zakelijke dagverhuur

De situatie kan zich voordoen dat een werknemer slechts voor een dag een auto nodig heeft. Bijvoorbeeld om naar een klant te gaan of om naar een andere locatie te reizen. In zo’n situatie kan een auto huren ideaal zijn. 

Heeft u een vraag over het huren van een auto of een bus, neem dan contact op met ons team.

 

Laatste artikelen over zakelijke mobiliteit

Waarom een huurauto perfect is voor een rondreis

8 redenen waarom met een huurauto op wintersport gaan ideaal is

Met een elektrische auto op wintersport? Zo doet u dat

Tips voor elektrisch rijden bij lage temperaturen