Verhuizen? Huur een verhuiswagen bij Munsterhuis

Gaat u verhuizen en heeft u een vervoermiddel nodig om alle spullen te verplaatsen? Gaat één van uw kinderen op zichzelf en heeft u beloofd om te helpen? Moet u een grote verzameling aan spullen van A naar B vervoeren?

In deze en vele andere gevallen kunt u terecht bij Munsterhuis Autoverhuur & (Short)lease voor het huren van een verhuisbus. Wij hebben een uiteenlopend aanbod aan verhuisbussen in verschillende formaten. Op basis van het aantal spullen dat u wilt vervoeren, kunt u kiezen voor een kleiner model zoals een Renault Kangoo Express of een groot model zoals de Renault Master Bakwagen. Voor het huren van een verhuisbus heeft u enkel een rijbewijs B nodig en dient u een minimale leeftijd van 18 jaar te hebben.

Hoe vind ik een geschikte verhuisbus?

Voordat u een verhuisbus selecteert, is het belangrijk om in kaart te brengen wat u precies wilt gaan verhuizen. Hierbij dient u stil te staan bij zowel de omvang van de lading als de maximale lengte van de spullen. Ook kan de afstand die u wilt afleggen relevant zijn in het keuzeproces. Op basis van de inventarisatie kan u zelf of met hulp van ons team een geschikte verhuisbus uitkiezen.

Munsterhuis Autoverhuur & (Short)lease beschikt over een divers aanbod aan verhuisbussen die op hun beurt verschillende mogelijkheden met zich meebrengen. Hierdoor is er voor ieders situatie passend vervoer.

Neem voor advies op maat contact met ons op of reserveer direct een verhuisbus.

Bedrijfswagens

Waarom een verhuisbus huren bij Munsterhuis Autoverhuur & (Short)lease?

✓ Onze auto’s zijn vrij van reclame.
✓ Flexibel huren: van een dagdeel tot een maand.
✓ Geen extra kosten voor meerdere bestuurders.
✓ Zowel zakelijke als particuliere huurmogelijkheden.
✓ Inclusief 24/7 pechhulp, all-risk en inzittendenverzekering!
✓ Mogelijkheid tot haal- en brengservice.
✓ Huren kan vanaf 18 jaar.
✓ Alle voertuigen zijn voorzien van All Season banden.

Verhuisbus huren? Neem dan gerust contact met op.

Laatste artikelen over zakelijke mobiliteit