ZZP’er of eigenaar van een klein bedrijf? 5 redenen om te shortleasen

Bent u een beginnend zzp’er of eigenaar van een klein bedrijf? Dan kunt u te maken krijgen met onzekerheden, maar dit mag niet ten koste gaan van de mobiliteit van u en uw bedrijf. U wilt namelijk altijd naar potentiële klanten kunnen of uw goederen en diensten op elk moment kunnen leveren.

In deze blog geven wij u vijf redenen waarom shortlease interessant kan zijn voor u en uw bedrijf!

1. Geen grote investering

Als zzp’er of eigenaar van een klein bedrijf kan een auto of bedrijfswagen een te grote investering zijn. Als zzp’er kan het voorkomen dat je voor een korte periode een project hebt of dat je zo nu en dan naar een klant moet rijden. Dan kan is een eigen auto of bedrijfswagen al snel te duur.

Kiest u ervoor om een auto of bedrijfswagen te leasen, dan krijgt een nieuwe auto zonder dat u hier een grote investering voor hoeft te maken en profiteert u van alle voordelen die shortlease met zich meebrengt.

2. All-in-one

U betaalt bij Munsterhuis Zakelijk een vast bedrag per maand. U betaalt dus ook voor het onderhoud van de auto! Denk hierbij aan het vervangen van zomer- of winterbanden en jaarlijkse controles aan de auto. 

3. Oplossingen op maat

Heeft u tijdelijk vervoer nodig of wilt u graag de zekerheid van vaste maandkosten? Shortlease bij Munsterhuis Zakelijk biedt u flexibiliteit. Kies de looptijd, stem samen met ons uw wensen en behoeften af en wij regelen de rest!

4. Zakelijk en privé rijden

Heeft u tijdelijk vervoer nodig of wilt u graag de zekerheid van vaste maandkosten? Shortlease bij Munsterhuis Zakelijk biedt u flexibiliteit. Kies de looptijd, stem samen met ons uw wensen en behoeften af en wij regelen de rest!

5. Altijd de nieuwste auto’s

Via Munsterhuis Zakelijk rijdt u altijd in de nieuwste auto’s. Profiteer van de betrouwbaarheid die u van ons gewend bent. Kies uit een groot aanbod aan nieuwe auto’s en geniet van de nieuwste technieken.

Wilt u meer weten over shortlease of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Laatste artikelen over zakelijke mobiliteit

4 redenen om als beginnend ondernemer een auto te shortleasen

Een elektrische leaseauto: De voor- en nadelen

Welke leasevormen zijn er?

3 voordelen van operational lease